Våra fastigheter

Vi har fastigheter i Gävle och Sandviken. I dessa fastigheter ryms allt från bostäder, kontor och industribyggnader. Se gärna våra lediga bostäder och lokaler för mer information om respektive objekt.

Gävle

Norra Kansligatan 10/Nygatan 18 – Centrala Gävle direkt vid stortorget

kansligatanDenna fastighet tillhör en av Gävles vackraste och ligger vid Stortorget på bästa läge i Gävle. Fastigheten  innehåller i huvudsak kommersiella lokaler. Den färdigställdes 1899 och rustades genomgripande i början av 1990-talet. Fastigheten har mycket hög standard. Fastigheten har en stor takaltan med utsikt över Stortorget och en elegant bastuavdelning. Takaltanen och bastuavdelningen kan nyttjas fritt av fastighetens hyresgäster. Kabel-TV finns liksom bredband (GavleNet). Hyresgäster i fastigheten är bl a Restaurangen/Nattklubben Hits For You, Fujitsu, Folktandvården Gävleborg och Skandiamäklarna.

Nygatan 28/N Kopparslagsgatan 9 – Gävle City

Denna anrika fastighet vid en av Gävles huvudboulevarder uppfördes ursprungligen 1870 omedelbart efter Gävle brand av grosshandlaren Wictor Th. Engvall, som sedermera grundade kaffebolaget Gevalia. Grosshandlarrörelsen fanns i gatuplanet medan planet på 1 trappa nyttjades som privatbostad. 1917 påbyggdes fastighetens huvudskepp med en tredje våning och grundförstärktes. Byggentreprenör var Byggnadsaktiebolaget Kreuger & Toll, i vilket Ivar och Torsten Kreuger var delägare och vilket vid den tiden var välkänt för många prominenta byggnadsprojekt i Stockholm. Fastigheten med sitt gårdshus är ett av få bevarade exemplar som vittnar om Gävles verkliga storhetstid (grosshandlar- och redar/var vsepoken). Fastigheten ligger ca 200 meter från järnvägsstationen (Gävle Central). I fastigheten finns både bostäder och lokaler. Hyresgäster är bl a Hairhouse, Senab Interior, Artan Health Care Nordic & Jubba Orient Gross.

Drottningsgatan 27 / N Kopparslagsgatan 7 – Gävle City

drottninggatan27-fastighetDenna fastighet, som uppfördes 1956 av en föregångare till Trygg Hansa i tidstypisk funktionalistisk stil, har ett mycket centralt läge på Drottninggatan mellan Stortorget och Centralstationen. Fastigheten innehåller bostäder, butikslokaler och kontorslokaler. Hyresgäster är bl a Svenskt Näringsliv, Sveriges Byggindustrier, Ung Företagsamhet, Ticket Resebyrå, Sea Fun, Forex Bank, Basmas Salong och Active Form Gym.

Brunnsgatan 71 – Centralt läge på Söder i Gävle

Denna fastighet har ett mycket bra läge på Söder nära Södermalms Torg. Den innehåller 21 lägenheter i storlekar mellan 1 rum och kök och 4 rum och kök. Lägenheterna har god standard med kaklade badrum. Hiss finns i ena trapphuset.

Brunnsgatan 73 – Centralt läge på Söder i Gävle

brunnsgatan27Denna fastighet ligger på Söder i Gävle, ett kvarter öster om Södra Kungsgatan och Södermalms Torg. Fastigheten innehåller 33 lägenheter mellan 2 rum och kök och 4 rum och kök. Fastigheten har också två butikslokaler. Lägenheterna har god standard med kaklade badrum.

 

 

 

Tullbomsgatan 18 – Centralt läge på Söder i Gävle

tullbomsgatan27Denna fastighet ligger på Söder i Gävle, ett kvarter öster om Södra Kungsgatan och Södermalms Torg. Fastigheten innehåller 24 lägenheter mellan 1 rum och kök och 3 rum och kök och en butikslokal. Lägenheterna har god standard med kaklade badrum.

 

Övre Arbetshusgatan 58 A-C – Gävle Söder nära Södermalmstorg

ovrearbetsDenna fastighet har ett centralt läge nära Södermalms Torg och har ett mycket bra läge precis vid Nobelparken. Fastigheten har fem våningar och innehåller 30 lägenheter. Hissar finns i alla trapphus. I fastigheten finns lägenheter med 1 rok, 3 rok, 4 rok, 5 rok och 6 rok. Sex av lägenheterna, nämligen de högst upp i fastigheten, är etagelägenheter medan sex andra, nämligen de i bottenvåningen, har altaner.

 

 

 

Muréngatan 46 A-B – Gävle Södertull

Denna fastighet har ett mycket lugnt men ändå relativt centralt läge på Södertull i Gävle. Fastigheten angränsar till det fina villaområdet Södra Villastan. På gården finns gott om parkeringsplatser för uthyrning till hyresgästerna. Fastigheten har tre våningar och innehåller 24 lägenheter i storlekarna 1 rok och 2 rok. Fastigheten innehåller även några kommersiella lokaler.

Fleminggatan 35 A-C – Gävle Södertull

Denna fastighet har ett mycket lugnt men ändå relativt centralt läge på Södertull i Gävle. Fastigheten angränsar till det fina villaområdet Södra Villastan. På gården finns gott om parkeringsplatser för uthyrning till hyresgästerna. Fastigheten har tre våningar och innehåller 26 lägenheter i storlekarna 1 rok och 2 rok. Fastigheten innehåller även några kommersiella lokaler.

Kyrkogatan 24B / Norra Strandgatan 25 – Gävle City

kyrkogatan24bDenna vackra sekelskiftesfastighet har ett mycket attraktivt och centralt läge längs Gavleån i Gävle. Fastigheten har både lägenheter och kommersiella lokaler i olika storlekar och i ett mycket fint skick. Hyresgäster är bl a Bjerkéns Patentbyrå KB, Baringo reklam &kommunikation AB och Great Words.

Valbogatan 27 – Gävle Norr

valbogatanDenna fastighet ligger i ett mycket lugnt område på norr i Gävle ca 400 meter från Stortorget. Fastigheten har två lägenhetsvåningar och innehåller lägenheter i storlekarna 1 rok-2 rok. Parkering finns att hyra på gården.

Skomakargatan 15/Hantverkargatan 7 – Gävle Väster

Denna fastighet ligger i ett mycket lugnt område på väster i Gävle ett par hundra meter från Stortorget. Fastigheten har tre våningar och innehåller lägenheter i storlekarna 1 rok-4 rok. Gemensamma balkonger i trapphuset. Parkering finns att hyra på gården.

Industrigatan 9-11 – Fjällbackens industriområde, Gävle

industrigatanDenna fastighet ägdes tidigare av den multinationella glaskoncernen Pilkington. Fastigheten omfattar totalt ca 8000 kvm uthyrbar yta. Fastigheten har en kontorsbyggnad som vi driver som kontorshotell. Där kan kontorslokaler alltifrån ett enda rum och uppåt hyras. Tillgång till konferensrum, dusch- och bastuavdelning, matsal mm ingår i hyrespaketet. Dessutom finns alldeles utanför kontorsbyggnaden p-platser med motorvärmaruttag. Industri- och lagerlokaler finns att hyra i fastigheten.

SANDVIKEN

Hyttgatan 20

fasad gårdssidaDenna fastighet ligger i Sandvikens centrum och innehåller bostäder, butiker och kontor. Butikshyresgäster är bland andra Hemtex och Astar. Fastigheten har två garage.